Clicky

Mig selv og jeg

Mine Månedlige Must-Haves

juli 19, 2017

Det er den sjove tid på året, når sommeren begynder at falme ind i baggrunden, men vi er ikke helt klar til at omfavne vores hoppere og de faldende blade. Men ærgrelser ikke, min skønhed! Jeg vil vise dig masser af ting for at hjælpe dig med at komme over den september nedgang og hjælpe dig med at løbe ind i efteråret med udstrakte arme. Når alt kommer til alt, vil der være et par bangers på barbie i det for dig!

Netflix og chill!

Ja, det kan vi gøre på ethvert tidspunkt af året, men Netflix er ekstra speciel på dette tidspunkt af året, fordi du kommer til at snuggle under et hyggeligt tæppe med din bue, mens du ser de scariest film du kan bære. En god grund til at have et glas vin eller to og lade være at være ‘bange’ så du hopper i armene. Ja, vi ved, at ingen falder for det, men din anden halvdel vil ikke klage. Ved ikke, hvor du skal begynde, gå til klassikerne. 1 … 2 … Freddy kommer til dig …

Militær chic

OMG, military style is in right now, and I just can’t get enough of this long buttoned-down coat. The military trend was all over the catwalks in London, Paris, New York and Milan with Prada, Miu Miu and others all embracing the trend. Not only really smart, but it shows off killer pins too. Will someone buy one of these for me, please?

Leveret kaffe

De fyre på NOMI er kommet med en god mulighed. Flaske kaffe, leveret til dit hjem eller arbejdssted. Steeped i over 16 timer med koldt vand til en sødere, naturlig smag betyder, at du har brug for mindre sukker i det til din morgen brygge! Bare hvad jeg har brug for, når jeg sidder ved skrivebordet hele dagen, men ikke ønsker at gå ud for en kaffekæde cuppa.

Fantastisk Fitbit

Når vejret bliver koldere, vejer partysæsonen på os, så det er den tid, jeg begynder at panikere om, hvordan jeg skal se i min festkjole. Så i denne måned har jeg primært fokuseret på min Fitbit, den herlige gadget, der fortæller mig, hvor meget indsats (eller ikke) jeg har udøvet over dagen. Det har endda givet mig så meget af et løft, som jeg har fundet mig selv at gå ned til gymnastiksalen … med Fitbit på min arm. Et af de bedste stykker fitness kit jeg ejer, efter min vibrationsplade, der beroliger smerter i muskler og wobbly bums. Pigen i billedet er desværre ikke mig.

Laura Mercier Secret Camouflage

Når du er velsignet med hud som min (forestil dig en solbleget vampyr med krager fødder), er det svært at finde en concealer på markedet, der passer. Gå ind i Laura Mercier med hendes hemmelige camouflage for at redde dagen. Ikke kun er den tilgængelig i en række nuancer, der passer til selv den palestinske blandt os, men det er også venligt på tør hud takket være sine nærende ingredienser. Jeg bærer min gryde med mig overalt takket være sin lille lille størrelse og evne til at skjule selv den største af grimme røde pletter! Åh, og jeg nævner Kate Moss er en fan?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply