Clicky

Pige Stil

6 Fashion Trends jeg ville ønske ville bare gå væk!

september 21, 2017

Vi har alle fået dem. Disse tendenser, at det øjeblik du ser dem får dig til at tænke ‘eurgh’. Men ofte sover de som sæson bliver til årstid, og du ser flere og flere mennesker bærer dem, hvilket gør dig i tvivl om, hvorvidt du var den med den forkerte ide. Her er de outfits og tilbehør, som jeg ville ønske ville gå væk for evigt!

Store klumpede armbånd

Ja, jeg ved, at de ser godt ud, hvis du har en slank skiftkjole, og de kan medbringe en stor farvefarve, hvis du har brug for det, men hvem har nogensinde haft en flot armbånd og tænkte, hvor praktisk det er? Har du nogensinde prøvet at skrive med en uden at en arm bliver suspenderet i luften over den anden? Eller kun medbringes indkøbsposer, for at de kan sidde fast i dit håndled det øjeblik du leder efter dine husnøgler? Så er der den konstante clonking hver gang du går for at hente en drink fra barborde på en nat ud. Nah, du kan få dine store klumpede armbånd. Forlad Tiffany til mig (jeg ønsker)!

Frilly Ankel Socks

Disse pige sokker ser supersøde ud på de små piger på min nevøs børnehave, men på en fuldt voksen kvinde, som regel som en del af en sandaler over sokkekombinationen for den ultimative ‘hvad tænkte du’ effekten, ser de bare forkert ud. Sommetider er den girly effekt øget ved at tilføje søde udskrifter som enhjørninger og kaniner, som gør enhver, der bærer disse sokker, bare lidt mere tragisk. Vær venlig, vær venlig at lade denne katastrofale trend ende!

overalls

En anden ting, der er rigtig velegnet til børn frem for voksen voksne, er dungarees, som er marmorernes ting for mig. De passer ikke på nogen med den mindste antydning af en podge (så den nationale gennemsnitlige kvinde er ude), gør en timeglas form ligner en kasse, og jeg vil ikke engang tænke på kabinebutben jeg ville have at gøre i offentlige loos for at undgå at få dem på grimy gulvet. Et pass fra mig.

Jumpsuits

Taler om ting, der er upraktiske at bære, skal du have brug for tøjet, trække op jumpsuiten, der kræver en næsten fuld strip-down bare for at gå efter en wee. Hvilket uden tvivl med indkøbsposer i tå er bare en stor nej til mig. Det andet problem med jumpsuits er den ulige pasform, som næsten alle får fra dem. Ekstra stof her og der og for stramt i skridtet for alle, men den skinneste af supermodeller, hvilket stiller spørgsmålet, hvorfor vi plager med dem i første omgang.

Blomsterkroner

Er du en eventyrprinsesse? Er du på en festival? Hvis svaret på disse spørgsmål er nej, hvorfor har du på jorden en cirkel med blomster rundt om dit hoved? Jeg elskede dette udseende, da det kom ind og troede, at det ville være helt rigtigt for Glastonbury, og det var her tendensen forblev for mig, fordi tanken om at gå rundt på gaden som nogen fra en kommune fyldte mig med frygt.

Polstret jakker

Der er et udvalg af få i verden, der ser godt ud i polstret jakker. Jeg kalder disse de udvalgte; høje og vilje mennesker, der ville se godt ud i en plastikpose. Hvilket er det, hvad den polstrede jakke minder mig om, takket være det glansfulde polyesterstof. Jeg falder ind i den anden kategori af mennesker, dem der er normale blandt os og ser lidt som Stay Puft fra Ghostbusters hver gang jeg sætter en af ​​disse på som de omdanner mig til et kort, dumpet rundt menneske, der ligner hun er blevet pakket klar til forsendelse fra Amazon. Ikke et kig, jeg nyder at kanalisere.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply