Clicky

Pige Stil

6 Fashion Trends Jeg Kan Ikke få nok af

juli 19, 2017

At være lidt af en quirky pige, har jeg aldrig rigtig fulgt trends. Men nu og da fanger noget fra catwalken øjet, og jeg siger “Ah, endelig noget for mig!” I en lidt lettet tone. Denne sommer så nogle flotte udseende fra iskold blå denim til 90’s raver neons, og i efteråret / vintersæsonen er det sikkert også at tage overskrifter. Her er mit udseende på de trends, jeg elsker, om det er en varm sommeraft eller en kølig, skarp vinter.

Rygsække

Enten bærer du rundt i dit lille minimum i en lille pung eller spænder så mange ting som muligt i et overdimensioneret holdall og giver dig selv en skulderskade – der er intet imellem. Eller det var ikke før den herlige rygsæk blev anset for at være cool igen. Lov modemodene for den ene, for nu kan jeg endelig bære min bærbare computer, makeup, taske og andet livsvæsen (den hellige gral af alle genstande – vådservietter, som regel) på ryggen uden at få en brok. Givet en stor fornyelse fra sort polyester sportssortiment, har i år set den ydmyge rygsæk prydet med blomster, paletter og fed udskrifter. Viva la rygsæk!

‘Vandrestøvlen’

Vandreture har fået en forfriskning til vinteren og er blevet høj af cool af Louis Vuitton, der har valgt slank laklæder og en chunky hæl. Perfekt til at gå gennem kulde og is og føle sig lidt sød på samme tid. Jeg elsker at lave mine vandrestøvler (desværre ikke Louis Vuitton dem) med nogle skinny jeans, band shirt og eyeliner. Men de ville se lige så grimme ud med den kommende sæsonens stige strømpebukser og en kort skaterkjørt.

Forgyldt tilbehør

Glitrende gyldne nuancer prydede alle slags smykkestykker om sommeren, og jeg spændte op med masser af dejlige guldstykker, fordi jeg elsker den varme vintage tone. Tjek Etsy for nogle unikke stilarter, der får dig til at ligne en prinsesse. Hold fast på dine skinnende juveler, for det er sikkert at komme til nytte for alle de jule- og nytårsfester, du kommer til senere på året. Hvis du ikke har købt nogen endnu, så prøv at tabe massive Xmas tips til dine yndlingsstykker. Bare rolig, det er ikke for tidligt endnu, ærligt!

Monokrom styling

Der er noget lige så ubesværet chic om et monokromt outfit, der gør det perfekt, uanset om du er på vej til kontoret eller har en dateaften med din bue. Jeg kommer aldrig til at trætte af den klassiske blazer og trøje kjole udseende, fordi den er så alsidig, især hvis du er sammen med nogle dristige og lyse tilbehør for at tilføje lidt pizazz. Min absolut fave ting om dette udseende er imidlertid at kombinere med læder nederdel tendens, der er blevet opstandet i år. Et kig, der ser dig igennem til vinteren, hvis du er sammen med nogle anstændige strømpebukser.

Glamourøs goth

Tilbage på den dag, hvor jeg var teenager, ville jeg ikke gøre min bedste lacy gulvlængde nederdel, en fløjlstænger og spindelvæv top, før jeg forsøgte at komme ind i rockklubber til trods for at være mindreårig. Ja, folk, jeg var en goth! Men mens jeg er voksen op og min smag har blækket lidt, stenger jeg stadig lejlighedsvis goth-trenden for en aften. Selvom heldigvis på en meget mere diskret måde nu, minus den tunge eyeliner, der får mig til at se ud som om jeg er blevet slået af en kænguru. Denne kommende sæson handler om korsetter som yderbeklædning, overdådige velvets og lacy glidekjole, så for nostalgi-sager skal jeg tage en tur ned på min kørebane, når det kommer til min garderobe. Jeg er sikker på at mine venner vil blive lettet over at høre, at korsetten, på trods af at den giver en fantastisk timeglasform og dræberboobs, vil forblive fast i butikken viser denne gang.

Erklæring øreringe

Der er meget lidt i denne verden, der kan trække øjet til dit ansigt som et fantastisk par udsagns øreringe. Hvorvidt traditionelle store hoops, et geometrisk vidunder eller en skabelse lavet af pigge og kæder (yup, disse var temmelig dominerende på catwalken i år) designerne bliver vanvittige til Pat Butchers foretrukne mode tilbehør. De spillede stærkt på Marni, Stella McCartney og Valentino’s landingsbaner i år. Mit yndlingsudseende skal være disse super gnistlige hjemmelavede pragtfrugter, som ville se godt ud med slicket tilbage hår og en lille sort kjole til et nytårsaften cocktail party. Nu hvor satte jeg min limpistol?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply